Cas de coronavirus a l’hotel Arts

Es tracta d'un turista que va ser allotjat a l'establiment entre l'1 i el 4 de març
Hotel Arts de Barcelona

La direcció de l'Hotel Arts de Barcelona ha confirmat que un dels seus clients ha donat positiu per coronavirus després d'ingressar en presentar símptomes compatibles amb la malaltia. El pacient hauria estat allotjat a l'establiment de cinc estrelles entre l'1 i el 4 de març.

La gerència de l'establiment hoteler, pertanyent al grup Ritz-Carlton, ha confirmat que s'ha informat la resta d'hostes, als quals se'ls ha ofert la possibilitat de canviar les seves reserves. També han confirmat que es procedirà a la desinfecció de l'edifici i que el personal de l'hotel que hagi pogut entrar en contacte amb el turista estan en quarantena als seus domicilis.

Des de l'hotel, s'ha aclarit que en tot moment s'han seguit tots els protocols establerts pel ministeri de Sanitat en qüestions de seguretat i mesures de precaució per evitar més contagis. Un cop aquest mateix divendres s'ha desinfectat l'hotel, aquest continua obert i funcionant amb normalitat.

Sisena víctima mortal a Espanya

Un home de 91 anys amb patologies prèvies és el tercer mort per coronavirus a la Comunitat de Madrid i el sisè a Espanya, segons han confirmat fonts del Govern regional.

D'altra banda, la comunitat de Madrid ha ordenat avui el tancament de 213 centres de gent gran per evitar nous contagis de coronavirus. La mesura s'allargarà durant aquest mes, amb possibilitat de pròrroga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides