Salut xifra en 24 els casos de coronavirus a Catalunya

Espanya frega els 200 positius, entre els quals els de tres nens
Fernando Simón
Fernando Simón

El Departament de Salut de la Generalitat ha elevat a 24 els casos de coronavirus a Catalunya després dels darrers sis positius coneguts aquest dimecres, entre els quals els d’una professora de la Universitat de Girona i un home de la mateixa ciutat que van estar en contacte amb un positiu conegut, un home de Manresa que també va estar en contacte amb un contagiat de València, i una dona i dos homes que van viatjar al nord d’Itàlia.

El Ministeri de Sanitat havia difós aquest migdia la xifra de 179 casos a tota Espanya, 15 dels quals a Catalunya, però després l'ha situat en 193, inclosos casos els de tres nens, i posteriorment en 198.

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha informat que set pacients amb coronavirus es mantenen a la UCI, 14 són professionals sanitaris i 14 més no tenen un origen identificat.

Simón ha indicat que l’increment de la xifra no implica que hi hagi més risc de transmissió, i ha apuntat que l’explicació pot raure en la millora en la detecció i vigilància de casos lleus en algunes comunitats autònomes. També ha manifestat que no és necessari tancar els centres escolars dels nens que han donat positiu.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari