Bartomeu, acorralat pel ‘Barçagate’, ja pensa en l’avançament electoral

El club aparta la mà dreta del president, Jaume Masferrer, com a director de l'àrea de Presidència
Bartomeu

L'anomenat 'Barçagate' -presumpta campanya de desprestigi a través de les xarxes socials que l'actual junta directiva del Barça hauria encarregat a l'empresa I3 Ventures- segueix portant cua. Diversos directius molestos han posat sobre la taula la necessitat d'avançar la convocatòria d'eleccions aquest estiu, un escenari obert i a debat. El president Josep Maria Bartomeu s'hi resisteix inicialment, però ho estudia.

A la reunió de la junta aquest divendres, cap dels directius no ha presentat la seva dimissió. Bartomeu, de moment, guanya temps sacrificant la seva mà dreta, Jaume Masferrer, que és el vincle amb l'empresa I3 Ventures, com a director de l'àrea de Presidència del Barça.

Ara, el club està elaborant un informe intern per avaluar la gestió de les xarxes i, mentre no es resolgui, Masferrer, un dels homes de confiança de Bartomeu, no podrà continuar desenvolupant la seva tasca. També ha anunciat que encarregarà una auditoria interna de tot plegat.

Un cop s'hagi tancat l'informe, es convocarà una reunió extraordinària de junta on es prendran decisions més concretes, encara sense data definida, tot i que sembla que es produirà un cop hagi passat el clàssic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides