Quina entitat del procés recorre a l’astrologia?

El diputat d'ERC Eduardo Reyes, parlant amb la presentadora de la conf

Súmate, la plataforma de castellanoparlants independentistes sorgida durant els anys del procés, va celebrar el passat 6 de febrer un acte a Sant Adrià de Besòs titulat “El futuro de Catalunya según los astros”. Aquesta entitat, que ha aportat figures a la política catalana com Gabriel Rufián, Antonio Baños i Eduardo Reyes, va presentar-lo a les xarxes com “un acte diferent que serà molt interessant”.

Coorganitzat amb l'entitat Àgora Quàntica, l’esdeveniment va constar de dues conferències amb torn de preguntes, impartides per sengles astròlegs, un d’ells el president i fundador d’Àgora Quàntica, Jordi Ratés, que es va presentar com un amateur de la disciplina. En total, una hora i mitja.

Al principi de la xerrada, Ratés va afirmar que “serem independents”, però “si nosaltres volem”, ja que “les característiques que ens han de portar a això hi són”, però va indicar que cal no perdre de vista que cal vèncer el determinisme. “No afluixem”, va prescriure a més d'assegurar, citant el cel com a font, que estem davant d’un “canvi de paradigma” com no s’havia conegut des de fa 500 anys, quan va tenir lloc l’auge del protestantisme. 

Així mateix, va indicar que molts països s’han independentitzat quan el planeta Urà ha passat per Gèminis, la qual cosa coincidiria, segons va afegir, amb “les previsions de la matemàtica de la història” d’Alexandre Deulofeu, que apuntava que Catalunya seria independent cap al 2028-2029. “Com a mal menor jo ja ho firmava”, va dir Ratés, que també va considerar que entre finals del 2020 i principis el 2021 un seguit de successos “poden ser el tret de sortida perquè tot es comenci a posar en ordre”.

L’altre conferenciant, Jesús Gabriel, presentat com a astròleg i coach, va dir que Catalunya “de fet” ja és independent, i que “només cal portar-la a batejar”.  El diputat d'ERC Eduardo Reyes apareix breument al vídeo de la xerrada penjat a YouTube (minut 42).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari