El Govern català reconeix que avançar les eleccions perjudica l’economia

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, no es descarta com a candidata del PDECat
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement

L'avançament electoral tindrà repercussions per a l'economia. Ho ha reconegut a RAC1 la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que lamenta que el final anticipat de la legislatura deixarà projectes aparcats.

"M'agradaria, per molts motius, que les eleccions tardessin a venir", ha subratllat, conscient que la inestabilitat perjudica els negocis. Però afegeix que "no estem vivint una situació de normalitat" per la "repressió" de l'Estat espanyol.

Davant d'aquest escenari electoral, Chacón no es descarta com a candidata del PDECat. El seu nom sona des de fa mesos a les travesses, al costat de companys de Govern com Damià Calvet i Jordi Puigneró.

"El meu nom va sonant, com d'altres. El PDECat té uns mecanismes democràtics d'elecció, ara no es tracta de dir qui vol i qui no. Per lleialtat i coherència al partit, quan s'hagi de desenvolupar l'elecció de possibles candidats, allà ens trobarem", ha explicat.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.