Els consellers de Torra pugnen per liderar accions simbòliques

JxCat i ERC intenten capitalitzar l'obra de govern posant en evidència la divisó interna de l'executiu català
Reunió de l'executiu català

La guerra interna dins del govern  de la Generalitat per veure si qui més sobresurt és Jx Cat o ERC no és nova. S’han detallat nombrosos casos de reunions, actes i fotografies que es dupliquen i reprodueixen amb els membres del govern d’un partit i de l’altre per no quedar fora del focus mediàtic.

Però els darrers dies la batalla va tocar sostre. La poca activitat del govern català fa que les accions simbòliques tinguin una importància gairebé de supervivència. I quan hi ha l’oportunitat de protagonitzar-ne una, qui dispara primer, guanya.

És el que va passar amb la denúncia pública d’un joc de taula amb connotacions racistes i homòfobes. El conseller d’Afers Socials i membre d'ERC, Chakir El Homrani, es va afanyar a anunciar de bon matí que el seu departament iniciaria un expedient i denunciaria per odi els promotors del joc.

La resposta va ser molt positiva a les xarxes, i la consellera de la Presidència i membre de JxCat, Meritxell Budó, que té competències també en l'àmbit LGTBI, es va morir de gelosia. Hores més tard intentava liderar la cosa anunciant que donava ordres als serveis jurídics del govern per cursar la mateixa denúncia anunciada pel conseller.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.