Sánchez menysté les pretensions de tracte preferent de Torra

El president en funcions continua donant el mateix tracte al català que a la resta de presidents autonòmics
Sánchez i Torra

El president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, li ha dit al president català, Quim Torra, que es veuran un cop estigui constituït el nou govern de l'Estat, i que aquesta trobada s'emmarcarà en la ronda de reunions que el president Sánchez té previst fer amb la resta de presidents autonòmics si hi ha finalment investidura del candidat socialista.

Sánchez i Torra han parlat aquest matí uns 15 minuts en la ronda de trucades que el candidat socialista a la presidència del govern central ha fet amb tots els presidents de les diferents autonomies. De fet, al primer que ha trucat ha estat al lehendakari, Íñigo Urkullu. El president Torra ha demanat en la trucada amb Sánchez que tots dos es veiessin com més aviat millor per abordar la situació política a Catalunya.

També ha transcendit que Torra li ha fet arribar el seu malestar perquè fins ara Sánchez no s'hagués dignat a agafar-li el telèfon malgrat les peticions del president català en aquest sentit, situació que Torra hauria qualificat de manca de cortesia institucional.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari