El cap dels Mossos reclama que “no es faci política barata”

El comissari Sallent demana, davant de Torra, que "no es treballi en contra" de la policia catalana
El comissari Sallent passa revista a una formació de Mossos
El comissari Sallent passa revista a una formació de Mossos

El màxim responsable uniformat dels Mossos d'Esquadra, el comissari Eduard Sallent, ha reclamat davant el president català, Quim Torra, que "en aquests moments no es faci política barata o de baix vol sobre què és la policia i de la seva missió".

El comissari Sallent va fer aquestes declaracions aquest diumenge dins dels actes de commemoració dels 25 anys del desplegament integral del cos a Catalunya. En aquest context, el cap dels Mossos ha demanat a les institucions i a la ciutadania que "ens tingui confiança i no es treballi en contra".

El president Torra, en el mateix acte ha demanat que els Mossos siguin la "punta de llança" d'un país que vol deixar enrere maneres de fer del segle XX i XIX, afegint que el cos ha de ser "una policia en el poble al costat del poble que serveix, és l'opció, no n'hi ha una altra".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides