Chacón diu que s’ha de preguntar quin preu s’està disposat a pagar per la independència

La titular d’Empresa i Coneixement discrepa del president Torra perquè no està d’acord en polaritzar més la societat
Àngels Chacón
Àngels Chacón

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha afirmat que abans demanar alts nivells de sacrifici als catalans per aconseguir la independència, “la pregunta que cal fer a la població és aquest preu, fixar-lo, i preguntar si estem disposat a pagar-lo”.

D’aquesta manera, Chacón ha valorat la defensa que va fer el president català Quim Torra de les reflexions que havia fet anteriorment el sociòleg nord-americà, Paul Engler, i que Torra va dir que calia  “escoltar atentament”, en les quals es defensava que cal “assumir alts nivells de sacrifici” i polaritzar més la societat si es vol aconseguir la independència.

En declaracions a la Cadena SER, la titular d’Empresa i  Coneixement ha afirmat que “és obvi que l’Estat no està deixant marge per actuar tal com correspondria. Tenim que fer aquestes dues preguntes“, però afegint que “en la polarització radical no hi estic d’acord”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides