La Guàrdia Urbana desallotja l’acampada d’Universitat

Reprodueix vídeo

La Guàrdia Urbana ha desallotjat de matinada els joves independentistes que quedaven acampats a la plaça Universitat de Barcelona des del 30 d'octubre, quan s'hi van instal·lar amb tendes per exigir la fi de "la repressió", arran de les actuacions policials durant les jornades de protesta i els aldarulls posteriors a la sentència de l'1-O.

Segons informa El Periódico, el desallotjament ha començat al voltant de les 0.50 hores s'ha realitzat en 25 minuts i dues persones han estat detingudes després de moments de tensió amb els joves que han oposat resistència.

Els agents han retirat tendes, tanques i estris de l'acampada, cada cop més buida les darreres setmanes després que la desconvoquessin les joventuts d'ERC, la CUP i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

La circulació ja s'havia normalitzat a les 3.30 de la matinada, segons ha comunicat la Urbana després que els serveis de neteja municipals enllestissin la retirada de la resta d'objectes de l'acampada.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari