Què pensa el PP català de Cayetana Álvarez de Toledo?

Álvarez de Toledo, a Girona
Álvarez de Toledo, a Girona

Cayetana Álvarez de Toledo va ser la persona escollida directament per Pablo Casado per encapçalar la llista del PP català el passat 28 d'abril i també el 10 de novembre. La direcció dels populars catalans no en sabia res de res la primera vegada. Va ser una sorpresa fins i tot per a ells.

Disciplinats com són els populars catalans, van acceptar la imposició. Malgrat tot, Cayetana no ha intentat en cap moment suavitzar la tibantor dels primers dies. "Va per lliure" és el més suau que solen dir veterans dirigents populars de Catalunya.

Cayetana és capaç, fins i tot, de contradir la versió oficial del president del PP català. Quan Alejando Fernández, per exemple, manté que és impossible un pacte amb els socialistes, Cayetana no només defensa aquesta opció en contra de Pablo Casado dins dels òrgans directius del PP, sinó que a més ho fa públicament a través de les xarxes socials.

Des del PP català també es creu que Cayetana no ha estat prou fidel a les sigles del partit. "Ha vingut a Barcelona a fer campanya a favor de Ciutadans", recorden, la qual cosa va deixar descol·locats els populars catalans. Això sí, aquest fet es va produir abans de ser diputada per Barcelona, malgrat que segueix vivint a Madrid.

La relació de Cayetana amb Barcelona i Catalunya va ser efímera abans de ser diputada al Congrés. Va estar casada amb un Güell, descendent de la família que va apadrinar Antoni Gaudí. La parella, però, vivia a Madrid.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari