Els CDR boicotegen els hotels que allotgen la Policia Nacional

Fan una crida a assenyalar els establiments que estan "ocupats per les forces repressives"
Policies nacionals en un hotel a l'octubre del 2017

Els autodenominats comitès de defensa de la República (CDR) fan ara una crida a boicotejar els hotels que estan allotjant a Catalunya a membres dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat.

A través de les xarxes socials diuen que "portem massa tems ocupats per les forces repressives de l'Estat" i demanen "que se'n vagin". En aquest mateix missatge apunten que "diguem a tothom que els hotels on s'allotgen no són bons. Fem ressenyes i puntuem-los negativament per a advertir-ho!".

En un segon missatge dels CDR a Twitter fan un llistat d'hotels catalans que estan allotjant membres de la Policia Nacional, acantonats a Catalunya per respondre als aldarulls que es van produir per part d'independentistes violents després de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem contra els dirigents independentistes en el judici per l'1-O.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari