Detingut el secretari general de l’Esport de la Generalitat

Operació de la Guàrdia Civil contra la presumpta malversació amb subvencions de la Secretaria General de l'Esport i el Consell Català de l'Esport
Gerard Figueras
Gerard Figueras

La Guàrdia Civil ha endegat aquest dimarts al matí una operació contra un presumpte cas de malversació de fons públics de la secretaria general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i ha detingut Gerard Figueras, el secretari general, a casa seva.

Els agents de l'Institut Armat, segons Catalunya Ràdio i el 324, escorcollen les dependències de la secretaria general, a Esplugues de Llobregat, on han portat Figueras. El seu objectiu és trobar proves de la possible comissió del delicte de malversació, però també de tràfic d'influències i prevaricació, ja que s’investiguen contractacions a dit, a més  de contractes publicitaris i adjudicacions.

Aquesta operació, centrada en un suposat frau amb subvencions de la secretaria general de l'Esport i el Consell Català de l'Esport, ha especificat Catalunya Ràdio, ha estat ordenada el Jutjat d'Instrucció número 1 de Barcelona i s'efectua a partir d'una investigació d'un any de durada.

A banda de Figueras, també han estat detingudes tres persones més, inclosa l’exregidora del PDECat a Barcelona Maite Fandos, responsable d'Esports de la Diputació de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides