Una jornada de reflexió sota protestes

Tsunami Democràtic convoca milers de persones a Barcelona i a uns 300 municipis de Catalunya
Mobilitzacions de Tsunami Democràtic en la jornada de reflexió del 10-N

Milers de persones es concentren a la plaça Universitat de Barcelona, a tocar de la ja mig desconvocada acampada d'estudiants, convocats pel Tsunami Democràtic a un macroconcert en plena jornada de reflexió. L'acció, el dia en què el Tsunami està emprant per primer cop la seva app, es duu a terme a la vegada que altres mobilitzacions en prop de 300 localitats catalanes.

La protesta s'havia convocat inicialment per "desobeir la Junta Electoral" i "fer-los reflexionar". Aquesta, no obstant, va rebutjar la petició del PP de prohibir les convocatòries d'aquest dissabte, el que significava, de facto, autoritzar-les.

El concert s'havia convocat inicialment a la plaça de Catalunya, i aquest mateix dissabte s'ha reubicat a la plaça Universitat. Per l'escenari de la plaça Universitat hi passen All Foll, Amics de les Arts, Companyia Elèctrica Dharma, Doctor Prats, Ebri Knight, Els Catarres, Gertrudis, Joan Rovira, La Folie, Músics per la Llibertat, Miquel del Roig, Montse Castellà, Pep i Marieta, Porto Bello, Salva Racero i Zebrass. 

La mobilització, de fet, ha començat molt abans. El Tsunami ha convocat a les 11 del matí per ajudar a fer el muntatge de l'escenari, i des d'un parell d'hores abans hi havia músics i nou cantants de coral assajant les peces que interpretarien després.

D’altra banda, el president en funcions del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha presidit aquest dissabte a La Moncloa una reunió de Comitè de Coordinació sobre la situació a Catalunya, on s’han comentat els nombrosos actes organitzats pels independentistes en la jornada de reflexió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides