Divorci a l’acampada d’Universitat

Entre acusacions de robatori i frau es trenca el bon rotllo
Acampada a plaça Universitat

L'acampada de plaça Universitat de Barcelona, on fa onze dies que protesten diverses plataformes juvenils i sindicats en contra de la sentència del procés independentista, ha decidit reorganitzar-se després que aquest divendres hi hagi hagut discrepàncies entre els seus integrants.

Les tensions s'han disparat després que un sector de l'organització decidís dissoldre la protesta per "deixar pas a noves mobilitzacions". Una mesura a la qual s'ha oposat un segon grup, que continua.

Les discrepàncies es van fer forts després d'acusacions de robatori de diners en metàl·lic de la caixa de resistència. En una assemblea celebrada aquesta mitjanit, els partidaris a no aixecar l'acampada han arribat a acusar els qui han abandonat la protesta d'apropiar-se de fins a 30.000 euros.

Alguns dels acampats assenyalen que, en realitat, van ser les joventuts d'alguns partits els que van decidir despenjar-se de la iniciativa. En un comunicat fet públic aquesta matinada, han concretat que joves vinculats a la branca juvenil d'ERC i d'Arran "es van emportar una urna amb diners i van anunciar que deixaven l'acampada".

El sector que ha decidit abandonar l'acampada assegura que cap organització política ha robat diners, ni de la caixa de resistència ni de cap espai d l'acampada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides