Quants familiars de policies ferits han entrevistat a TV3?

Entrevista al 'Tot es mou' al tiet d'un CDR detingut el 23 de setembre
Entrevista al 'Tot es mou' al tiet d'un CDR detingut el 23 de setembre

Cap. La diputada del PSC Beatriz Silva ha preguntat per escrit a la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, per aquesta qüestió. La pregunta que ha entrat al Parlament de Catalunya el 21 d’octubre és exactament “Quin ha estat el nombre d’entrevistes realitzades a familiars d’agents de cossos de policia ferits?”. La resposta serà ‘ni una’ si no en fan alguna en els propers dies, la qual cosa no sembla previsible.

Pels diferents informatius i programes de TV3 sí que han passat familiars de les persones detingudes el 23 de setembre o arran dels incidents violents que hi ha hagut a Catalunya després de fer-se pública la sentència del Tribunal Suprem als polítics i activistes independentistes processats per la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i la proclamació posterior de la independència de Catalunya. El tiet d’un detingut el 23 de setembre i la germana d’una detinguda pels enfrontaments de la setmana passada han estat entrevistats, per exemple, al programa ‘Tot es mou’.

Beatriz Silva ha plantejat una bateria de preguntes a Núria Llorach relacionades amb la cobertura de TV3 i Catalunya Ràdio de les manifestacions violentes dels darrers dies. En aquestes preguntes demana si “considera que el tractament dels mitjans de la CCMA durant els dies posteriors al coneixement de la sentència del judici del procés ha estat el d’oferir de manera equilibrada tots els punts de vista?”, “quin ha estat el nombre d’entrevistes i a qui s’han realitzat amb motiu de les conseqüències de la sentència?”, “quin és el criteri informatiu segons el qual els aldarulls de dimarts i dimecres nit (15 i 16 d’octubre) es van retransmetre mitjançant talls puntuals i no en directe?”, “quin és el criteri informatiu pel qual TV3 no va informar sobre la comunicació emesa pels mossos en relació a que estaven sent atacats amb objectes amb àcid?” o “quant de temps s’ha dedicat a informar sobre l’agent greument ferit i ingressat a la UCI durant els aldarulls?”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides