L’ANC demana a Torra que destitueixi Buch

L’entitat presidida per Elisenda Paluzie culpa el conseller d’Interior del fet que els Mossos no impedissin agressions d’ultradretans espanyols
Elisenda Paluzie
Elisenda Paluzie

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) s’ha sumat a les veus que reclamen que Miquel Buch deixi de ser el conseller d’Interior. L’entitat independentista el culpa del fet que els Mossos d’Esquadra no impedissin agressions d’ultradretans espanyolistes la passada nit i reclama la seva dimissió o que sigui destituit, decisió que depèn del president de la Generalitat, Quim Torra.

Així mateix, l’ANC demana el cap de Buch al·ludint a les càrregues efectuades pels Mossos les darreres nits, que jutja “desproporcionades”, i culpant-lo d’”haver permès l’actuació brutal de la Policia Nacional amb l’ús de bales de goma”, malgrat que no ha estat fins aquest divendres, després de la quarta nit d’aldarulls i intervencions amb l’ús de la força policial, que l’entitat que presideix Elisenda Paluzie ha interpel·lat Torra i Buch en aquest sentit.

La petició de l’ANC, a més, arriba l’endemà que el president Torra oferís una entrevista a TV3 on va respondre que estava “al costat dels Mossos”.

​Aquest divendres, d’altra banda, es preveu l’arribada a Barcelona de les marxes de protesta organitzades per l’ANC contra la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem contra dotze dirigents del procés, en les quals ha participat el mateix Torra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides