Puigdemont contraataca la sentència amb l’Assemblea de Càrrecs Electes

És un invent format pels regidors, diputats i eurodiputats catalans, contemplada en el full de ruta

El Consell per la República, amb seu a Waterloo, convocarà l'Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya després de la sentència de l'1-O, per decidir els passos a seguir segons ha declarat aquest dimarts l'expresident Carles Puigdemont, en compareixença a Bèlgica acompanyat dels membres de l'organisme.

L'Assemblea de Càrrecs Electes, formada per tots els regidors, diputats i eurodiputats catalans, és una institució contemplada en el full de ruta de l'independentisme des d'abans del referèndum, pensada per actuar en cas d'intervenció de les institucions catalanes.

L'expresident de la Generalitat ha fet doblet avui des de Bèlgica amb motiu del segon aniversari del referèndum de l'1 d'octubre: primer en una entrevista a Catalunya Ràdio i després en una compareixença, acompanyat de membres del Consell de la República.

En ambdós escenaris, l'expresident ha manifestat que "volen penjar-me l'etiqueta de terrorista per facilitar l'euroordre", referint-se a les darreres detencions de CDR.

L'expresident ha subratllat que l'independentisme sempre s'ha caracteritzat pel pacifisme i la no-violència i ha acusat l'Estat de voler que els independentistes "caiguin en la violència".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari