L’Audiència Nacional confirma l’absolució de Sandro Rosell

Ha rebutjat el recurs que va presentar la fiscalia contra la sentència de l'abril, que ja l'exculpava
Sandro Rosell

L'Audiència Nacional ha confirmat l'absolució de Sandro Rosell. Ha rebutjat el recurs que va presentar la Fiscalia contra la sentència de l'abril, que ja exculpava l'expresident del Barça (i els altres cinc acusats en el cas) de blanqueig i organització criminal.

Rosell i el seu soci, Joan Besolí, van passar gairebé dos anys en presó preventiva. En aquest temps, la jutgessa Carmen Lamela (que havia instruït la causa) els va denegar la llibertat fins a 13 vegades.

Tan bon punt va arrencar el judici, el tribunal els va deixar en llibertat. Ara, la sentència desestima les pretensions de la Fiscalia i qualifica d'"encertats" els fonaments jurídics que van portar el tribunal a absoldre tots els encausats.

Aquesta segona resolució absolutòria encara podria ser recorreguda pel fiscal davant el Tribunal Suprem, per la via d'un recurs de cassació. Però en mitjans de la mateixa Audiència se subratlla que el doble cop rebut per la Fiscalia, després del llarg període de presó provisional de Rosell, no fa molt previsible que presenti aquest recurs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari