Malestar a moltes redaccions amb Ricard Ustrell

El periodista Ricard Ustrell estrenarà programa la propera temporada. Després de la seva marxa enrarida del Preguntes Freqüents-FAQS que va engegar ell mateix a TV3, la cadena va notar que estava en deute amb ell. I per això va començar un seguit de programes d’entrevistes puntuals que van resultar ser un èxit d’audiència. Tot això, sumat al fet que té grans padrins dins la direcció política de la CCMA, va fer que la cadena es plantegés que havia de trobar la manera de tornar a encabir Ustrell a la seva graella. Dit i fet. Per a la propera temporada la televisió pública catalana tindrà un programa que capitanejarà el periodista i que s’emetrà cada migdia abans del telenotícies. Serà un espai d’actualitat, amb molt pes de la informació política i gran protagonisme de tertulians i col·laboradors.

Per muntar el programa, Ustrell i el seu equip han anat a buscar gent a les seccions de Política de diaris i ràdios catalanes. I en més d’una ocasió han tingut èxit. El cas és que no se la volen jugar i, més que experiència en televisió, el que busquen és gent amb fonts, amb recursos per moure’s entre el periodisme polític. És per això que Ustrell està seguint aquesta estratègia, que podria deixar més d’una redacció sense gran part dels seus professionals. De moment ja ha aconseguit fitxar alguns periodistes especialitzats i hi ha mitjans que ja maleeixen les intencions de TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari