L’ANC engega la web d’empreses independentistes

La campanya Consum Estratègic pretén que els ciutadans "facin trontollar els poders fàctics"
Elisenda Paluzie

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) posa en marxa un cercador per trobar empreses que siguin favorables al procés independentista i que, segons l'ANC, no van participar en "la campanya de la por" quan l'octubre del 2017 van marxar diferents empreses de Catalunya.

Aquesta web és la segona fase del projecte Consum Estratègic que pretén que els ciutadans posant el codi postal i acotant la cerca puguin trobar les empreses que necessitin en qualsevol àmbit però que defensin una futura república catalana, segons ha avançat La Vanguardia.

Des de l'ANC ja es va apuntar que la idea és que "a través de Consum Estratègic, apoderem la ciutadania perquè per si mateixa i amb petites accions, però que vistes en un context global tenen gran afectació i repercussió, comenci a fer trontollar els poders fàctics establerts durant dècades".

La proposta de l'entitat que presideix Elisenda Paluzie és la de què amb aquest consum el ciutadà "afavoreixi a altres empreses, sovint més petites o modestes, perquè es converteixin en la nova base empresarial i econòmica de la república catalana".

Amb aquesta web, l'ANC vol prioritzar els sectors "regulats o d'especial interès per a la liberalització d'aquells àmbits econòmics i empresarials actualment en mans de les empreses de l'IBEX-35, al servei dels interessos de l'Estat espanyol, així com a altres que viuen de contactes en la llotja del Bernabéu".

L'ANC té previst crear una insígnia de Consum Estratègic que marqui aquelles empreses i autònoms que s'adhereixin a la web independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides