La Fiscalia no vol que els polítics presos surtin de la presó un cop acabat el judici del procés

El ministeri fiscal apunta que no hi ha "sentiment de contrició" o "penediment" per part dels acusats
El judici de l'1-O
El judici de l'1-O

La Fiscalia del Tribunal Suprem ha demanat que no es deixi en llibertat provisional els líders independentistes que han estat jutjats al Suprem dins del judici al procés independentista.

En l'escrit enviat a l'alt tribunal, la Fiscalia defensa que hi ha riscos de reiteració delictiva per part de Carme Forcadell, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull, els quals havien demanat quedar en llibertat a l'espera de la sentència un cop a finalitzat el judici de l'1-O.

En aquest context, el ministeri fiscal diu que "en el pla de la reiteració delictiva, els acusats, lluny de qualsevol sentiment de contrició o de penediment de la greu agressió a l'ordre constitucional que van protagonitzar; les manifestacions en l'exercici del dret a la darrera paraula són una bona mostra d'això".

La Fiscalia defensa també que persisteix el risc de fugida davant les possibles elevades condemnes a imposar, i que els acusats tenen la "possibilitat de comptar amb una estructura organitzada amb reconeguda capacitat econòmica per a suportar el cost per estès que en el temps fora de l'aventura fugitiva", al·ludint indirectament el cas de Carles Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides