El Govern català publicarà la llista dels grans deutors tributaris

El vicepresident Aragonès presenta al Parlament un pla de 75 mesures per lluitar contra els defraudadors
Pere Aragonès

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha explicat aquest dimecres a la tarda que el nou Pla de prevenció i reducció del frau fiscal i de foment de les bones pràctiques tributàries 2019-2022, aprovat pel Govern, estarà integrat per 75 mesures repartides en quatre eixos principals: la prevenció, el control i la detecció, la implicació social i estructura organitzativa de l'Agència Tributària de Catalunya.

Entre les mesures que inclou hi ha la publicació, cada 31 de desembre, de la llista de deutors tributaris, que tinguin un deute o una sanció tributària pendent per un import superior als 1.000.000 euros.

"El Govern serà implacable en la lluita contra el frau fiscal per garantir l'Estat del benestar", ha destacat el vicepresident. I ha afegit que garantir el compliment de les obligacions tributàries "té molt més impacte sobre els recursos de la Generalitat, que no pas canviar determinats tributs".

El número dos de l'executiu català ha afirmat que un dels objectius del pla de Govern és "ser un referent en la lluita contra el frau fiscal" i ha recordat que, gràcies a les 207.685 actuacions executades a l'anterior pla de prevenció i reducció 2015-2108, la Generalitat ha fet aflorar 740,54 milions d'euros durant aquests últims quatre anys, tal com ja havia anunciat públicament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides