Rufián aposta per Joan Tardà com a candidat d’ERC a la Generalitat

També pronostica que les eleccions seran al febrer
Joan Tardà

El portaveu d'Esquerra al Congrés, Gabriel Rufián, ha pronosticat que hi haurà noves eleccions catalanes al febrer de l'any que ve i ha apostat per situar Joan Tardà com a candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat.

En declaracions a 'eldiario.es', Rufián ha vaticinat que després de la sentència del judici del procés, si és condemnatòria, "serà inevitable paralitzar el país d'una manera continuada", però "també caldrà gestionar la frustració i fer política". "I si tenim davant a bombers incendiaris, hi haurà qui hauràd'apagar això", ha afegit.

Sobre quan podrien convocar eleccions a Catalunya, ha afirmat: "No tinc ni idea, però vaig a dir febrer, per donar una porra".

Pel que fa a quin candidat presentarà ERC a les pròximes eleccions al Parlament, ha evitat posicionar-se sobre els dos grans favorits, Pere Aragonès i Roger Torrent, i s'ha inclinat per un històric del partit que va compartir amb ell bancada al Congrés en la passada legislatura: "A mi m'agradaria Joan Tardà".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides