Guerra oberta Gordillo-Llorach pels anuncis del referèndum

La guerra interna entre els independentistes és tan profunda que no es queda en les direccions ni en les cares més visibles. És tan agreujada que fins i tot arriba a les entranyes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La causa de l’1-O que instrueix el jutjat 13 de Barcelona està servint d’excusa (una més) per a l’enfrontament JxCat-ERC. Fa només uns dies declaraven davant el jutge els responsables de Catalunya Ràdio, TV3 i la CCMA.

I això va servir, una vegada més, perquè la presidenta en funcions de la Corporació, Núria Llorach –de reconeguda simpatia postconvergent– i el director de la ràdio pública catalana, Saül Gordillo –col·locat allà a instàncies d’Esquerra– es tiressin els plats pel cap, culpant-se l’un a l’altre de com va anar la publicitat del govern per a l’1-O i de qui n’era responsabilitat. Més enllà del que es jutja, els punyals volaven amb més força en saber-se enemics polítics l’un de l’altre. Perquè la guerra interna independentista ho abasta tot. Fins i tot arriba a aquells estaments que es vanten de no dependre de la política perquè són mitjans públics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides