Mercedes Vidal dimiteix del govern de Colau abans de les eleccions

La fins ara regidora de Mobilitat havia lamentat "tensions polítiques" en l'espai dels comuns
Mercedes Vidal
Mercedes Vidal

La regidora de Barcelona en Comú Mercedes Vidal ha renunciat a les seves responsabilitats al govern d'Ada Colau abans de la celebració de les eleccions municipals el 26 de maig. Vidal ja havia anunciat que no formaria part de la candidatura de Barcelona en Comú, tot i ser inicialment la número nou, però es donava per fet que esgotaria el mandat.

El 6 de maig, però, el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona feia pública la voluntat de la regidora de renunciar a les seves responsabilitats executives.

Vidal va anunciar a mitjans d'abril que es retirava de la llista electoral de BComú per les eleccions, on ocupava el número 10. Llavors ja va insinuar que les tensions internes l'haurien portat a no repetir.

Encara que Vidal ja anunciés la seva retirada, el fet que l'hagi precipitat i hagi plantat a Colau abans d'esgotar el mandat, posa en una posició incòmode a la candidatura dels comuns, que van sumant retirades.

En concret, a la marxa de Vidal cal sumar la de Gala Pin, que el 26-M va de número 37 a la llista de Colau; Jaume Asens Gerardo Pisarello, tots dos diputats electes el 28-A, i els també regidors Laia Ortiz, Raimundo Viejo, Agustí Colom i Josep Maria Muntaner, que tampoc repetiran. Una sagnia que posa en dubte el projecte dels comuns a la capital catalana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.