Ponsatí crida a preparar el “control del territori”

L'exconsellera d'Ensenyament promou a l'ANC "una nova etapa de desobediència civil"
Clara Ponsatí
Clara Ponsatí

L'exconsellera d'Ensenyament Clara Ponsatí ha augurat que l'independentisme podrà fer efectiva la república mitjançant la desobediència civil i ha indicat que aquest moviment s'ha de preparar per controlar el territori.

"Vénen temps en els quals els catalans haurem de demostrar, com ja ho vam fer l'1 d'octubre, qui té el control del territori a Catalunya. Qui té el control del territori a Catalunya som els catalans", va afirmar durant la seva intervenció del darrer cap de setmana, per videoconferència, en l'assemblea de l'ANC.

Després de rebre aplaudiments per aquestes paraules, es va referir a la capacitat de mobilització de l'ANC: "No farem efectiva la república sense obrir primer una nova etapa de desobediència civil efectiva, i per això cal que ens preparem. I vosaltres, en això, sou molt importants".

"Ens caldrà multiplicar les activitats de desobediència civil (…) ens cal preparar-nos perquè la desobediència civil sigui estratègica. Amics de l'ANC, no ens rendim, preparem-nos, enfortim-nos, avancem i guanyarem", els va exhortar a l'acció.

Ponsatí, que va admetre temps enrere que el govern de Carles Puigdemont, del que va ser membre, jugava “de farol” amb el procés sobiranista, forma part de la llista de Junts per Catalunya per a les eleccions europees, com a número 3 de Puigdemont, i tanca la llista de Barcelona és Capital, liderada pel candidat a l'alcaldia de la capital catalana Jordi Graupera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides