De Gispert tracta Arrimadas, Millo, Girauta i Montserrat de porcs

L'expresidenta del Parlament, reprovada per la cambra pel seus tuits contra la cap de l'oposició, rebrà la Creu de Sant Jordi del govern de Torra
El tuit de Núria de Gispert contra Arrimadas, Millo, Girauta i Montse
El tuit de Núria de Gispert contra Arrimadas, Millo, Girauta i Montserrat

L'expresidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert ha comparat amb porcs exportats diversos adversaris polítics de l'independentisme que han marxat o marxaran aviat de Catalunya.

En concret, s'ha fet ressò d'un comunicat sobre l'increment de les exportacions de porcí de Catalunya, on algú altre afegia: "Girauta a Toledo", "Arrimadas a Madriz", "Millo a Andalusia" i "Dolors Montserrat a la EU". "Per a tots vosaltres, per aquells que desitgen que torni la dignitat a les nostres institucions", ha comentat ella.

De Gispert, això sí, ha assegurat que els qui interpreten que estava titllant de porcs els seus adversaris polítics s'equivoquen. "He passat un missatge enviat", s'ha excusat aquest dijous. En un altre tuit ha dit que vol dir "simplement que se'n van".

Aquest dimarts s'ha conegut que l'expresidenta del Parlament és una de les persones distingides enguany amb la Creu de Sant Jordi pel govern de Quim Torra "en agraïment a la seva tasca com a 13a presidenta del Parlament de Catalunya durant gairebé cinc anys".

Aquest reconeixement ha aixecat polseguera perquè De Gispert va ser reprovada pel Parlament el 2018 per haver dedicat comentaris "vexatoris i excloents" a la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, a qui va convidar a marxar de Catalunya. De fet, l'expresidenta de la cambra destaca a Twitter entre la resta d'ex-alts càrrecs catalans no només per abandonar el to institucional sinó per protagonitzar sovint discussions i intercanvis d'insults amb altres usuaris.

El darrer intercanvi de tuits amb Arrimadas ha tingut com a detonant la concessió de la Creu de Sant Jordi. Arrimadas va lamentar que el govern català li atorgués la distinció, i De Gispert va respondre tractant-la com si fos un personatge de les revistes del cor: "Inéssss, te'n vas tu soleta d'aquí a unes setmanes. T'ho has buscat tu. La bilis que escups contra una gran part de Catalunya t'ha fet fugir. El teu èxit, molt efímer. Segur que et trobaràs millor a Madrid. Estaràs molt a prop de Telva, la revista Hola, Pronto… Oblida't de Catalunya".
 

 

 

Finalment, De Gispert ha suprimit el tuit, però s’ha espolsat la responsabilitat d'haver-lo difós, carregant-la en l’autor de la composició que tractava els polítics de Cs i PP de porcs: “He suprimit el tuit que tan enrenou ha creat. Mai he volgut dir porcs a ningú. I em dol que molta gent ho hagi volgut veure aixi. La composició a què es fa referència no és meva”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides