Mar de fons en les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona

Acusen de falta de neutralitat Valls i Herrera, home fort de l'àrea de comunicació i cap de campanya de Tusquets
Cambra de Comerç

Quan s'està a les portes de l'inici del procés electoral per elegir els 40 membres del ple de la Cambra de Comerç, que comença avui i conclou el dia 8, la campanya s'enfanga. Hi ha quatre candidatures senceres al ple, les de l'empresari Enric Crous, l'empresari i financer Carles Tusquets, que és qualificada per les altres d'"oficialista", l'advocat Ramon Masià i una d'impulsada per l'ANC i el Cercle Català de Negocis que encara no ha designat el seu candidat a la presidència. A més, concorre també una llista de la plataforma de dones 50/50.

És el primer cop que s'utilitzarà exclusivament el vot electrònic i s'espera una participació nombrosa. Hi ha, també, tensió i acusacions creuades.

L'aparició de la candidatura Eines de País, nítidament independentista, ha generat un interès polític afegit a l'elecció. En clau més cameral, les candidatures de Crous, Masià i Eines de País acusen la cúpula de la Cambra i el seu president, Miquel Valls, de no romandre neutral i afavorir clarament Tusquets.

Els crítics amb l'empresari i financer apunten ara a la figura de Pau Herrera, cap de campanya de Tusquets. Segons aquestes fonts, Herrera "no juga net". President de l'empresa Comunicas, vinculat a l'àrea de comunicació i imatge, Herrera estaria incorrent en una "clara incompatibilitat" i delataria la "manca de neutralitat" de la institució cameral.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari