Mar de fons en les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona

Acusen de falta de neutralitat Valls i Herrera, home fort de l'àrea de comunicació i cap de campanya de Tusquets
Cambra de Comerç

Quan s'està a les portes de l'inici del procés electoral per elegir els 40 membres del ple de la Cambra de Comerç, que comença avui i conclou el dia 8, la campanya s'enfanga. Hi ha quatre candidatures senceres al ple, les de l'empresari Enric Crous, l'empresari i financer Carles Tusquets, que és qualificada per les altres d'"oficialista", l'advocat Ramon Masià i una d'impulsada per l'ANC i el Cercle Català de Negocis que encara no ha designat el seu candidat a la presidència. A més, concorre també una llista de la plataforma de dones 50/50.

És el primer cop que s'utilitzarà exclusivament el vot electrònic i s'espera una participació nombrosa. Hi ha, també, tensió i acusacions creuades.

L'aparició de la candidatura Eines de País, nítidament independentista, ha generat un interès polític afegit a l'elecció. En clau més cameral, les candidatures de Crous, Masià i Eines de País acusen la cúpula de la Cambra i el seu president, Miquel Valls, de no romandre neutral i afavorir clarament Tusquets.

Els crítics amb l'empresari i financer apunten ara a la figura de Pau Herrera, cap de campanya de Tusquets. Segons aquestes fonts, Herrera "no juga net". President de l'empresa Comunicas, vinculat a l'àrea de comunicació i imatge, Herrera estaria incorrent en una "clara incompatibilitat" i delataria la "manca de neutralitat" de la institució cameral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides