Dues empreses creen 600 nous llocs de treball a Barcelona

BCN

La ciutat de Barcelona suma dues seus de multinacionals que crearan 600 nous llocs de treball, segons han informat la companyia de programari empresarial VMware i l'asseguradora de dispositius mòbils Sfam.

VMware invertirà 100 milions de dòlars en cinc anys per a desenvolupar un centre de vendes digitals a la capital catalana que arribarà a tenir 250 empleats i que donarà servei a la regió EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica).

El projecte, que se situarà en el districte [email protected], compta amb el suport d’ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

La francesa Sfam, segon accionista de FNAC i que opera en diversos països europeus, situarà a Barcelona la seva primera seu fora de territori francès, que donarà servei a Espanya. Des de la Torre Mapfre preveu augmentar la seva cartera de clients fins als 600.000, i passar d'un volum de negoci de 20 milions d'euros en 2018 a fins a 60 aquest any.

L'empresa preveu una inversió d’uns dos milions d'euros en l'adequació de les noves oficines -que inclouen un call center– i crear 400 ocupacions a Espanya, dels quals 350 corresponen a Barcelona. Aquest any també pretén obrir oficines a Portugal, Itàlia i Alemanya.

Aquests anuncis se sumen a altres gestions per a atreure empreses internacionals interessades a situar una seu a Barcelona, com les japoneses Rakuten i NTT Data, per exemple.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides