Dues empreses creen 600 nous llocs de treball a Barcelona

BCN

La ciutat de Barcelona suma dues seus de multinacionals que crearan 600 nous llocs de treball, segons han informat la companyia de programari empresarial VMware i l'asseguradora de dispositius mòbils Sfam.

VMware invertirà 100 milions de dòlars en cinc anys per a desenvolupar un centre de vendes digitals a la capital catalana que arribarà a tenir 250 empleats i que donarà servei a la regió EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica).

El projecte, que se situarà en el districte [email protected], compta amb el suport d’ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

La francesa Sfam, segon accionista de FNAC i que opera en diversos països europeus, situarà a Barcelona la seva primera seu fora de territori francès, que donarà servei a Espanya. Des de la Torre Mapfre preveu augmentar la seva cartera de clients fins als 600.000, i passar d'un volum de negoci de 20 milions d'euros en 2018 a fins a 60 aquest any.

L'empresa preveu una inversió d’uns dos milions d'euros en l'adequació de les noves oficines -que inclouen un call center– i crear 400 ocupacions a Espanya, dels quals 350 corresponen a Barcelona. Aquest any també pretén obrir oficines a Portugal, Itàlia i Alemanya.

Aquests anuncis se sumen a altres gestions per a atreure empreses internacionals interessades a situar una seu a Barcelona, com les japoneses Rakuten i NTT Data, per exemple.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.