Rivera a Sanchis: “Resi perquè segueixi Sánchez”

El líder de Cs desafia el director de TV3 a debatre perquè ha anunciat que es querellarà contra ell
Albert Rivera

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha reaccionat a la interposició de diverses querelles contra ell, anunciada per director de TV3, Vicent Sanchis, recomanant-li que "resi perquè segueixi Sánchez" com a president del govern espanyol. Avança que si ell esdevé president, "si vostè segueix insultant el poble espanyol, no rebrà ni un euro de diners públics". A més, ha desafiat Sanchis a celebrar un debat cara a cara públic on el líder del partit taronja assegura que explicaria els exemples de manipulació que atribueix a la televisió pública catalana.

Rivera, que se les va tenir en directe amb la presentadora d'Els Matins, Lídia Heredia, l'any passat, quan va acusar TV3 de ser "un aparell de propaganda separatista", afirma que "un presentador de TV3 va insultar Inés Arrimadas", que "vostès es van mofar del senyor Enric Millo per donar un ronyó a la seva dona", que "vostès van anomenar extrema dreta als convocants de la gran manifestació constitucionalista del 8 d'octubre", i que "vostès, fins i tot, arriben a cremar constitucions en un plató de TV3".

L'escomesa als jutjats anunciada per Sanchis aquest dijous al Parlament ve motivada, segons va explicar el director de TV3, perquè "menteix descaradament", ja que "ningú des de TV3 va dir «puta» a Arrimadas". També va avançar que atribuiran a Rivera la presumpta comissió de delictes d'injúries, calúmnies i incitació a l'odi.

Rivera, de fet, va explicar el passat 27 de març a Antena 3 que "a TV3, es va arribar a dir «puta» a Inés Arrimadas", quan en realitat qui va suggerir un insult en aquest sentit contra la dirigent del partit taronja va ser l'actor Toni Albà, un habitual del Polònia de TV3, i ho va fer des de Twitter. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va rebutjar el comentari d'Albà i l'actor, que ha negat que volgués insultar Arrimadas, va ser apartat per la productora del programa. Finalment, Albà ha anunciat les darreres hores que no seguirà al Polònia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari