El TSJC condemna ‘La Vanguardia’ per l’acomiadament de Gregorio Morán

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) considera improcedent l'acomiadament l'agost del 2017 del columnista Gregorio Morán del diari La Vanguardia on feia tres dècades que col·laborava.

La condemna obliga a l'empresa presidida pel comte de Godó a readmetre Morán i a pagar-li els salaris que li correspondrien des de la data del seu acomiadament fins a l'actualitat o a indemnitzar-lo amb 143.052 euros, segons avança Vozpópuli, mitjà en el qual Morán col·labora actualment.

La sentència declara "improcedent" la rescissió del contracte mercantil que unia al periodista amb el diari, en considerar que la seva situació era equiparable a la dels falsos autònoms.

La sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre l'acomiadament de Morán, però, no és ferma i l'empresa editora té la possibilitat de presentar un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem.

Deixa un comentari