Oriol Pujol surt de la presó gràcies al tercer grau

Reprodueix vídeo

Oriol Pujol Ferrusola, l'exsecretari general de Convergència i fill de l'expresident Jordi Pujol, ha sortit de la presó de Brians 2 aquest divendres passades les 8 del matí després que la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima de la Generalitat li concedís el tercer grau penitenciari, com havia proposat la junta de tractament de la presó.

L'exdirigent nacionalista, després d'haver passat 72 dies empresonat per complir una condemna de dos anys i mig per tràfic d'influències, suborn i falsedat documental pel cas de les ITV, només haurà de tornar a Brians per dormir cada dia, excepte dels caps de setmana.

El Departament de Justícia de la Generalitat ha assegurat que en el cas d'Oriol Pujol s'han seguit els mateixos tràmits que amb qualsevol altre intern. L'exsecretari general convergent ha abandonat Brians 2, ubicada a Sant Esteve Sesrovires, acompanyat de dues persones i no ha fet declaracions als mitjans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides