Advertència de Delgado a Torra

La ministra de Justícia diu que si la Generalitat no compleix, els llaços es trauran i s'iniciarà un procés sancionador
Dolores Delgado
Dolores Delgado

La ministra de Justícia, Dolores Delgado, ha manifestat aquest dimecres a Segòvia que si el president de la Generalitat, Quim Torra, es nega a retirar els llaços grocs que s'exhibeixen als edificis oficials de la Generalitat, com ha ordenat la Junta Electoral Central (JEC), aquests símbols "es trauran i desapareixeran, iniciant-se un procediment sancionador".

D'altra banda, pel que fa a la resposta "combativa" que el govern català ha assegurat que donarà a la decisió de la JEC, la ministra ha dit que ignora de què es tracta, però ha reiterat que la JEC s'ha manifestat de manera clara, per la qual cosa els llaços s'hauran de retirar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides