Rahola insulta l’humorista Quequé en defensa de Torra

"Quin fàstic de gentola!", respon al presentador de 'Loco mundo' perquè ha exemplificat la xenofòbia amb tuits del president
Quequé
Quequé

La columnista i col·laboradora de TV3 Pilar Rahola ha carregat contra els humoristes del programa Loco Mundo, del canal #0 de Movistar+, perquè han citat el president de la Generalitat, Quim Torra, com un exponent de xenofòbia pels tuits que publicava anys enrere contra els espanyols.

En una intervenció on explicava en clau humorística la diferència entre racisme i xenofòbia, el còmic Quequé ha dit que un xenòfob "té Twitter i un càrrec a la Generalitat". Seguidament, mentre es mostrava una captura dels tuits i la imatge de Torra en pantalla, el còmic ha apuntat amb ironia que "diu que els espanyols només saben espoliar, és clar que sí: els musulmans són tots de l'Isis i els espanyols, tots de la Gürtel".

Rahola ha acusat Loco mundo de "fer una broma desgraciada titllant de xenòfob al president Quim Torra". "I aquests van de progres. Quin fàstic de gentola", ha rematado.

Tuit Pilar Rahola

 

Com a resposta, l'humorista Bob Pop ha fet befa de Rahola dedicant-li una cançó de Rocío Jurado i Quequé, el còmic que ha tret Rahola de polleguera, s'ha fet ressò de la reacció de la influencer independentista amb una nova ironia: "La PROMOSIÓ".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides