Artadi usa Ana Frank en defensa dels llaços grocs

La portaveu del govern anuncia que la Generalitat serà "combativa" amb la Junta Electoral i que presentarà al·legacions
Elsa Artadi
Elsa Artadi

Elsa Artadi, la consellera de la Presidència i portaveu del govern català, ha comunicat en la seva roda de premsa d'aquest dimarts que la Generalitat donarà una resposta "combativa" a l'exigència de la Junta Electoral Central de retirar els llaços grocs i les estelades dels edificis oficials. Ha indicat, en aquest sentit, que el govern presentarà al·legacions contra l'ordre, que Artadi ha considerat "ridícula", remesa per l'òrgan espanyol supervisor en matèria de processos electorals.

A més, ha reivindicat l'exhibició de llaços grocs usant la coneguda figura de la nena jueva víctima del nazisme Ana Frank, de la qual ha esgrimit aquesta cita: "No se'ns permet tenir la nostra opinió. La gent vol que tinguem la boca tancada, però això no t'impedeix tenir la teva pròpia opinió. Tot el món ha de poder dir el que pensa". Segons la consellera, es tracta d'una cita “molt escaient per al dia d'avui que fa 69 anys de la seva mort a Bergen-Belsen”.

L'ús d'aquest recurs ha aixecat crítiques a la xarxa. El diputat del PSC Carles Castillo, per exemple, ha etiquetat d'"indecent" la comparació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides