Rull adoba el ‘misteri’ de l’1-O

En la línia de Turull, l'exconseller de Territori diu que ignora l'origen de les urnes i les paperetes
Josep Rull
Josep Rull

L'exconseller de Territori Josep Rull ha assegurat que desconeix on es van imprimir les paperetes de l'1-O i qui les va encarregar, durant l'interrogatori d'aquest dimecres al Tribunal Suprem, realitzat per la fiscal Consuelo Madrigal. Sobre les urnes també ha al·legat ignorància. I quan li han preguntat per una entrevista on havia assegurat que n'hi hauria, ha defensat aquella afirmació esgrimint "una confiança íntima i profunda en el meu país".

Aquest dimarts, l'exconseller de la Presidència Jordi Turull tampoc havia aclarit gran cosa sobre aquella jornada de votació. Tot i haver estat l'encarregat, el mateix matí de l'1-O, de comunicar públicament que el cens era universal, ha dit que no sabia qui havia decidit que fos així ni qui havia configurat el cens. També ha assegurat que, tot i que va presentar les urnes, no sabia d'on provenien, i que ignorava qui proporcionava els resultats de l'1-O que ell mateix va anunciar.

El magistrat que presideix la sala que jutja els dirigents del procés, Manuel Marchena, com en el cas de Turull, també ha renyat Rull per haver dirigit preguntes a la Fiscalia i haver-ne qualificat les preguntes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides