Tajani addueix motius de seguretat per vetar l’acte de Puigdemont

També estava prevista la intervenció del president Torra a l'Eurocambra
Antonio Tajani
Antonio Tajani

El president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, ha optat per impedir la celebració de l'acte "Catalunya i el judici sobre el referèndum: un repte per a la Unió Europea", prevista inicialment per dilluns vinent a l'Eurocambra.

PP, PSOE i Ciutadans van demanar que l'acte s'anul·lés. Hi havien d'intervenir l'actual president de la Generalitat, Quim Torra, i el seu predecessor, Carles Puigdemont, que es va instal·lar a Bèlgica per evitar la justícia espanyola. L'acte, centrat en els drets fonamentals, l'havia organitzat l'eurodiputat Ralph Packet, del partit nacionalista flamenc N-VA.

Tajani ha esgrimit "una avaluació de seguretat realitzada per la Direcció General de Seguretat" per justificar la seva decisió. En aquest sentit, ha citat el precedent de la recent ocupació de la delegació de la Comissió Europea a Barcelona per part d’activistes de l’ANC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides