Barcelona bat el seu rècord d’afiliacions a la Seguretat Social

Tanca el 2018 amb 1,12 milions de persones inscrites i un 10,3% d'atur
BCN
BCN

Barcelona va assolir el seu màxim històric d'afiliacions a la seguretat social en acabar l'any 2018. De fet, les 1.120.737 persones inscrites situaven l’ocupació en nivells previs a la crisi, segons ha comunicat l'Ajuntament de la capital catalana. L'atur a finals de l'any passat era del 10,3%.

El darrer Informe de Conjuntura Econòmica constata un increment de la contractació indefinida, que representa un 14,4% del total, per bé que un 42,9% dels nous contractes laborals signats a Barcelona tenen una durada no superior a un mes.

El sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) ha sumat 19.000 llocs de treball des del 2011 i, per primer cop, ha superat els 59.000 llocs de treball a Barcelona.

D'altra banda, el mateix informe destaca que l'emprenedoria a la capital catalana es troba en el seu moment de més activitat des del 2007. En aquest apartat, destaca la puixança de les dones emprenedores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides