Oriol Pujol ingressa a la presó de Brians 2 pel cas ITV

El fill de l'expresident entra al centre penitenciari per complir una condemna de dos anys i mig de presó
Oriol Pujol
Oriol Pujol

Oriol Pujol ha ingressat aquest dijous a la tarda a la presó de Brians 2. Ha entrat al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat, de manera voluntària, cap a les quatre de la tarda.

Pujol ha de complir una condemna de dos anys i mig pel cas de les ITVs, per haver fet servir la influència política per afavorir empresaris afins i cobrar comissions il·legals.

El fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol va reconèixer que va cobrar comissions per influir, amb adjudicacions manipulades. Amb aquest pacte, la seva dona es va deslliurar de la presó.

L'exsecretari general de Convergència Democràtica va demanar substituir la presó per treballs en benefici de la comunitat, però l'Audiència de Barcelona ho va rebutjar i dimecres de la setmana passada li va donar 10 dies per ingressar en un centre penitenciari.

Pujol no ha esgotat el termini i ha decidit no presentar recurs contra aquesta decisió, fet que li hauria permès aturar l'entrada a la presó.

Com que ha estat un ingrés voluntari, Pujol ha entrat a Brians a peu. Un cop dins, l'han conduït al mòdul d'ingressos, on es passa per una revisió mèdica i un equip decideix quin mòdul és el més adient. Aquest procés pot trigar de 2 a 5 dies.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari