Torrent diu que “no ha canviat res” sobre la investidura de Puigdemont

El president de la cambra catalana entén que "qualsevol decisió que prengui el Parlament ha de ser efectiva"
torrent puigdemont
torrent puigdemont

El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que "no ha canviat res" preguntat sobre un eventual nou intent d'investidura de Carles Puigdemont. En una entrevista a TVE, Torrent ha defensat que "qualsevol decisió que prengui el Parlament ha de ser efectiva i ha de comportar un escenari real i palpable l'endemà de la decisió".

També ha avisat que quan la cambra catalana recuperi el contingut de les lleis socials suspeses, el govern espanyol i els partits parlamentaris catalans i també del Congrés hauran de decidir si continuen "avortant sistemàticament" els intents del Parlament de donar resposta a les demandes dels ciutadans.

Torrent també s'ha mostrat convençut que davant una sentència condemnatòria per l'1-O, hi haurà una "indignació democràtica" perquè aquesta decisió suposaria vulnerar els drets individuals i col·lectius. "Ho farem de manera cívica, pacífica i democràticament", ha conclòs.

Les paraules de Torrent venen a tomb de les declaracions que fa pocs dies va fer el portaveu de JxCat al Parlament, Albert Batet, que afirmava que els 34 diputats del seu grup aposten per intentar de nou investir en el càrrec l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i fer-ho en l'actual mandat, el que suposaria el relleu de Quim Torra

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides