El Reus, a un pas del desastre

Cinc jugadors han quedat lliures per fitxar per qualsevol altre equip per impagament de nòmines
Joan Oliver

El Club de Futbol Reus està passant una de les pitjors etapes de la seva història com a conseqüència de la mala gestió feta pel seu president, Joan Oliver, qui ha incomplert totes les promeses que havia fet de fer arribar nous fons i de gestionar millor els diners que ja hi havia.

Avui, cinc dels jugadors de la plantilla del Reus han quedat lliures per fitxar per qualsevol altre equip de futbol després que la Comissió Mixta LaLiga-AFE hagi estudiat les denúncies presentades per aquests per l’impagament de les tres últimes nòmines.

El Reus deu nòmines a set jugadors, al cos tècnic del primer equip, a treballadors de l'entitat i a entrenadors del futbol base. Per tot plegat, avui el primer equip de l’entitat que dirigeix Xavi Bartolo disposa de tretze jugadors, comptant els onze que van cobrar a primers de mes. Però només poden jugar dotze perquè el francès Yoda no té fitxa.

Amb aquest horitzó no es descarta que la plantilla es negui a jugar el pròxim dissabte el partit que hi ha previst contra el Màlaga per evidenciar la lamentable situació per la qual passa el club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides