Les eleccions generals andorranes seran el 7 d’abril

Martí ha fet coincidir l'anunci amb el compromís d’impulsar mesures per a augmentar el poder adquisitiu dels andorrans
Toni Martí
Toni Martí

El cap de govern d’Andorra, Toni Martí, ha anunciat que les eleccions andorranes es faran el 7 d’abril –també hi hauria la possibilitat del 31 de març. El pressupost s’haurà aprovat durant la primera quinzena de febrer i, aleshores, Martí dissoldrà el consell.

Martí ha assegurat durant una entrevista al programa ‘La Rèplica’ d’Andorra Televisió (ATV) que quan acabi la legislatura i hagi anunciat els resultats electorals, que seran el seu últim acte com a cap de Govern, vol viure “un temps” retirat de la política.

Aquest anunci ha coincidit amb el compromís d’impulsar mesures per a augmentar el poder adquisitiu dels andorrans. Tot i no haver-les concretades, sí que ha avançat que tindran relació amb el salari mínim, els lloguers i les pensions.

Martí no descarta tampoc una llei d’extrema urgència o modificacions al pressupost, ni congelar els lloguers un any més per evitar els abusos. Amb tot, ha dit que el seu govern ja s’havia anticipat a algunes d’aquestes mesures, apujant cada any el sou mínim tot i no haver-hi augment de l’IPC i trobar-se “en plena crisi econòmica”; o bé “augmentant i consolidant les pensions de solidaritat”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari