El ‘black Friday’

La política ha donat darrerament episodis d’aquells que han fet venir vergonya a la ciutadania. Però a més, últimament, la indignació pels espectacles està arribant també als partits mateix. Declaracions incendiàries, argumentaris impossibles, girs inassumibles, xous que serien  més propis de platós de televisió que d’una cambra parlamentària…

Diputats de diversos partits comentaven la jugada dijous passat al saló dels passos perduts del Parlament mentre a l’hemicicle estava en marxa el ple. I aprofitant la setmana que era, van arribar a comentar que entre tots podrien posar a la venda un nombrós grup de polítics a preus ben barats pel black Friday, la jornada d’ofertes i rebaixes que, importada dels EUA, es va celebrar divendres passat i es va estendre a tota la setmana.

I és que, si fins fa poc la distància entre política i ciutadania semblava insalvable, ara aquesta distància ja arriba a estar entre la política de primera fila i la resta del món. “Acabaran fent manifestacions contra nosaltres per fer de tot menys política”, va dir un dels diputats en aquella conversa de passadissos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides