Què uneix Pilar Rahola amb Ciutadans i Bea Talegón?

Pilar Rahola

L’acció del grup Arran, que va pintar de color groc la porta d’entrada de l’edifici de Sant Cugat on vivia el magistrat Pablo Llarena –abans que es traslladés a Madrid-, ha causat una viva controvèrsia, especialment a les xarxes socials. L’articulista i tertuliana Pilar Rahola –fervent defensora dels expresidents Artur Mas i Carles Puigdemont– ho ha considerat un acte de “violència” i també ha volgut dir-hi la seva a través de twitter: “Avui toca que els de la Cup m’insultin perquè estic en contra d’encaputxats a les manis i d’assenyalar les cases de ningú. Què li farem! Depèn dels dies, els insults venen d’una banda o d´altra. Es el preu de pensar més enllà de les pancartes i les consignes”, ha escrit.

Aquest comentari contra els joves d’Arran li ha valgut, efectivament, una cataracta de crítiques. Mentre un tuitaire assenyalava la curiosa coincidència entre Pilar Rahola i Ciutadans –que ha denunciat aquesta acció de protesta per presumpte delicte d’odi-, altres li recordaven la violència sanguinària de l’exèrcit israelià contra el poble palestí. Una altra diva de twitter, l’exdiputada de la CUP Mireia Boya li ha llegit la “cartilla”: A mi, qui no em representa gens és @RaholaOficial criminalitzant el dret a protesta i comprant el marc mental de la repressió de l'Estat quan parla de violència AMB PINTURA”, ha afirmat.

En canvi, Pilar Rahola ha tingut el suport, en aquesta polèmica per l’acció de protesta d’Arran al domicili de Pablo Llarena, de la també articulista i tertuliana Bea Talegón. Des que ha estat fitxada per formar part del consell assessor per l’impuls del Fòrum Cívic i Social Constituent, la iconoclasta Bea Talegón s’ha arrenglerat amb l’independentisme perfumat. Fins al punt d’unir la seva veu amb la de Pilar Rahola per condemnar l’acció d’Arran.

Viure per veure.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides