Marlaska destitueix el cap de la lluita antiterrorista

També cessa el responsable policial de Navarra que insultava polítics i enaltia Tejero a Twitter
Marlaska destitueix el cap de la lluita antiterrorista
Marlaska destitueix el cap de la lluita antiterrorista

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha destituït aquest dimarts el cap d'Informació de la Policia, Germán Rodrígiez Castiñeira, que és el principal responsable de la lluita antiterrorista, i també el cap superior de Policia a Navarra, Daniel Rodríguez López, el qual ha dimitit abans que li comuniquessin que el fan fora, segons han explicat fonts d'Interior a Europa Press.

Les darreres hores s'ha revelat que Rodríguez López, des d'un perfil de Twitter on no mostrava la seva identitat, havia insultat polítics de partits d'esquerres com Ada Colau, Gabriel Rufián, Uxue Barkos i José Julio Rodríguez, i també havia enaltit el colpista Antonio Tejero i el líder de Vox, Santiago Abascal, del qual deia que ha de ser "el nou José Antonio".

Rodríguez Castiñeira va ser nomenat per l'anterior titular d'Interior, Juan Ignacio Zoido, i ha ocupat el càrrec durant deu mesos. El substitueix Juan Enrique Taborda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides