Tensió entre JxCat i PDECat

Els segons ha aprovat presentar-se a les municipals amb el nom de Junts per Catalunya
Título de la imagen
Título de la imagen

Malestar entre les files de Junts per Catalunya després que el PDECat aprovés divendres presentar-se a les eleccions municipals de 2019 sota la marca de Junts per Catalunya.

Diversos diputats al Parlament han criticat que el Partit Demòcrata s’apoderi de les sigles. Per exemple, Aurora Madaula, que avisa que les polítiques del partit que lideren Marta Pascal i David Bonvehí no els representen.

També a Twitter, en un sentit similar el vicepresident primer de la Mesa, Josep Costa, ha escrit que “no és el mateix ser Junts per Catalunya que dir-se Junts per Catalunya”; i el també diputat Pep Riera es pregunta si, malgrat tenir la marca, “tenen l’essència i les idees?”.

Encara en aquesta xarxa social, un dels més contundents a estat el que fins a l’aplicació del 155 era el responsable de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Agustí Colomines, que diu sentir-se “atracat”.

La polèmica va arrencar divendres, quan la Convenció Municipalista del PDECat va aprovar presentar-se a les eleccions municipals de 2019 amb el nom de Junts per Catalunya amb el permís que cada agrupació local del partit tindrà marge per adaptar la marca a la seva realitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides