Quina absència notable hi va haver al Palau de la Generalitat?

Título de la imagen
Título de la imagen

En l’acte de presa de possessió del nou govern de la Generalitat, presidit per Quim Torra, no només van deixar d’assistir-hi els representants de Ciutadans i del PP, disconformes amb el tarannà secessionista del Molt Honorable. També va “cantar” l’absència de l’expresident Jordi Pujol, imputat per l’Audiència Nacional pels tripijocs de corrupció i frau fiscal de la seva família.

Va contrastar la desaparició de Jordi Pujol de la llista de convidats amb la presència dels expresidents Pasqual Maragall, José Montilla i Artur Mas, que figuraven en un lloc preeminent de l’acte institucional celebrat al saló de Sant Jordi del Palau. Per cert, Pasqual Maragall va rebre caloroses mostres d’afecte de la gent que hi havia a la plaça de Sant Jaume i va aparèixer abraçat al seu successor, José Montilla.

La història fa curioses giragonses. Jordi Pujol, absent de l’acte de presa de possessió del govern més independentista de la història recent de Catalunya. I el seu “arxienemic” polític durant dues dècades, l’exsocialista Pasqual Maragall, aplaudit pels independentistes aplegats a la plaça de Sant Jaume.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari