Quina incoherència de Quim Torra revela Twitter?

torra omnium
torra omnium

Quim Torra, el diputat de Junts per Catalunya que ha acceptat ser candidat a la presidència de la Generalitat per designació de Carles Puigdemont, havia mostrat inclinació per la celebració d’unes noves eleccions si no es podia investir Puigdemont.

N’ha quedat constància en forma de retuit, com ha assenyalat el senador d’En Comú Podem Óscar Guardingo. Torra va repiular una informació amb què Nació Digital, l’1 de maig, difonia que la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, considerava que el “més coherent” era anar a eleccions si no s’investia Puigdemont.

A més, un altre usuari de Twitter, @oriolguellipuig, ha tret punta al següent missatge de Torra: “Honorat per la confiança rebuda, accepto amb responsabilitat i voluntat de servei al país l’encàrrec del President legítim de Catalunya @KRLS i de la resta dels meus companys de @JuntsXCat”. La conclusió és que “el futur president de la Generalitat es declara il·legítim“.

Paral·lelament, usuaris de Twitter partidaris del procés han fet córrer que els tuits xenòfobs de Torra no corresponen en realitat al seu veritable perfil. La realitat és que Torra va canviar de compte: abans era @quimtorra, com demostra el seu rastre d’interaccions amb diversos usuaris coneguts (entre els quals Jordi Cuixart o el periodista Xavier Rius), a banda de les nombroses captures de pantalla que circulen.

El seu Twitter actualment és @QuimTorraiPla. Al seu antic perfil, que sembla que estigui sota control d’algun detractor, hi ha només un missatge del 2016.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides