Turull demana que se’l voti demà

En nom del candidat, el seu advocat demana al president Torrent que no suspengui el ple d'investidura
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Poc després de saber-se que la interlocutòria del Suprem enviava els cinc polítics independentistes a la presó, l’advocat de Jordi Turull, Jordi Pina, ha volgut fer arribar un missatge del seu defensat al president del Parlament, Roger Torrent, per demanar-li que demà es faci el ple d’investidura per dignitat, i a la resta de diputats els demana que el votin per posar de manifest la injustícia de l’empresonament.

“En nom del candidat a la presidència a la Generalitat, Jordi Turull vol que em dirigeixi al molt honorable president del Parlament de Catalunya per tal que mantingui demà al matí el ple d’investidura per una qüestió de dignitat i per entendre que és una injustícia el seu empresonament d’avui. Tanmateix em demana que m’adreci a tots els diputats del Parlament perquè li facin confiança i perquè votin la seva investidura com a molt honorable president de la Generalitat per la mateixa raó de dignitat i per reprovar el seu empresonament”, diu Pina en nom de Turull.

De fet, la segona volta del ple d’investidura està previst que comenci, finalment, a les 11.30 h d’aquest dissabte. Així ho ha comunicat el president de la cambra Roger Torrenta la Mesa i la Junta de Portaveus, tot i que en acabar la sessió d’aquest dijous va anunciar d’entrada que es reprendria a les 10 h del matí.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari